Loading

Топ 10 на най-често подаряваните подаръци за жени

Топ 10 на най-често подаряваните подаръци за жени

Подаръците за жени са едни от най-трудните за избиране за мъжете и от най-лесни за самите жени, които трябват да подарят нещо на своя приятелка, колежка или роднина. С настъпването на празниците сигурно често ви се случва да си задавате въпроса? ” Какво да подаря на приятелката си за празника?” или пък “Кой е най-подходящия подарък за празник?”. В тази ще споделим с Вас няколко идеи за подаръци за жени.
За да ви спестим безсънни нощи или натоварващо до краен предел нервите ви ровене из женски форуми, решихме да съставим топ 10 на най-желаните и подарявани подаръци за жени.

1. Цветя

Коя жена не обича цветя? За повод или без, с този подарък е малко вероятно да сгрешите. Може да закупите букет истински рози или любимите й цветя, но те ще увехнат.
Новата тенденция е да се подарява букет, единично цвете, цвете в чаша или кашпа, друг вид аранжировка и тн. и то направени от хартия или друг материал. Може да бъде и в комбинация с бонбони във вътрешността на цветето. Така цветето ще й остане спомен за дълго време и няма да увехне и не иска поливка или поддръжка.
Нашите най-нови модели букети са от чорапи. Да, Чорапи аранжирани по различни начини – в чаша, кашпа или друго, навити като рози.

2. Шоколад/Алкохол

arteliza-koshnica-butilki-bonboni-chorapi

Ако искате да има нещо сладко и алкохол да стане вечерта или деня по романтична вземете кошница. Според вида кошница може да има различни неща вътре, повечето магазини биха сложили вътре каквото предпочитате.

Ние предлагаме кошница съдържаща ядки /така ще има и за вас нещо/, вино или друг алкохол, шоколад, шоколадови бонбони, декорация двете, персонализиран етикет и тн.
Същите такива кошници може да са аранжирани с ваши продукти и да са сложени и под вид на кутия. Избора зависи от вас!

3. Бижута

Един от най-често срещаните подаръци за жени. Коя жена не обича красиво и стилно бижу. Все пак следете стила на дамата, дали обича по-големи или по-малки, с камъни или не, знато или сребро и т.н.
Ако жената е модерна със сигурност харесва хендмейд бижута. Подаръка на такова би означавало, че я мислите за уникална. Както хендмейд бижутата са неповторими и единствени като бройки, така и тя за Вас.

4. Парфюми

93881743_2655040648062768_1953640748750471168_n

Дори и най-скъпият и марков парфюм може да не е по вкуса на този, на когото го подарявате. Затова е много рисков подарък, освен ако не познавате човека много добре или не знаете личните му предпочитания. Ако се съмнявате, че ще успеете да уцелите аромата, по-добре подарете ѝ парфюм но в някаква аранжировка. Можем да Ви направим такава по поръчка с любимите неща на девойката.

5. Плюшена играчка / ръчно изработени сувенири

Независимо от възрастта, подарък, който може да остане за спомен винаги е актуален. Преценете според възрастта и интересите на дамата, дали да подарите плюшена играчка, дали да е декоративна чиния или пък ръчно рисуван комплект чаши с бутилка, чаша за кафе, сувенир. Все по-актуални за подаръци за жени стават ръчно изработени продукти от всякакво естество. Щом е ръчно, то е неповторимо и дамата приема това като мил и много личен жест от Ваша страна.

6. Дрехи/ обувки/ чанти

Златно правило на женският гардероб “Нямам какво да облека, но нямам и място в гардероба.” В случая максимата на Мечо Пух “Колкото повече, толкова повече” властва с пълна сила.
Уникален комплект от ръчно рисувана тениска с кецове би зарадвала дамата с пълна сила. Можете да поръчате специално с нещо което тя харесва. Резултата ще е уникален и уау.

7. Гифт карта

Доста нашумял напоследък подарък. Когато искате да подарите нещо, но пък не можете да измислите или пък “тя си има всичко”. Просто ѝ купете гифт карта за нашия магазин или за мероприятие с Рисуване & Вино. И вие ще си спестите главоболията и получателя ще е доволен.

vaucheri_arteliza_magazin150

8. Бельо

Ако това не е половинката ви, или пък близка приятелка, по-добре не рискувайте с подобен подарък, тъй като може да се получат конфузни ситуации. Иначе има адски много идейки как да го поднесете по артистичен начин.

9. Екстремни преживявания

Последните години все повече хора се престрашават да тестват смелостта си и да вдигнат адреналина си на макс. Скок с парашут, бънджи или пък управление на хеликоптер, вариантите са много.

10. Домашни любимци

Eдин хубав и мил подарък, но не забравяйте, че е доста отговорен, не е нещо, което с лека ръка да зарежем или подарим след това. Уверете се, че човека иска животно, че има възможност да го гледа и няма член на семейството му, който да е против или пък да има алергия.

остави коментира

Трябва да си влязъл в профила си за да коментираш.