``Изкуството ни позволява да се намерим и да загубим себе си едновременно. Щастие… Ако някой ти каже, че се стреми към друго в живота си, събуди го!``

– Томас Мертън

Защо да изберете АРТЕЛИЗА

ЗА НАС

­
Как се зароди идеята?

Създадох ArtEliza с една единствена цел да създавам добавена стойност, веселост и лекота в живота на хората. Да им покажа, че изкуството е навсякъде и че не само може, но и е длъжен пред себе си да си подари на себе си или на близък нещо истинско, красиво и ръчно изработено или рисувано…

Какво точно предлагам?

Предлагам ръчно изработени продукти, декорации, сувенири, подаръци, букети и картички. Но най-вече наблягам на ръчно рисуваните тениски и кецове.
Високото качество и взискателност към детайла са основни за мен.

­

Нашето настояще

В момента поради майчинство работя само онлайн. Това обаче съвсем не означава, че не изпълнявам поръчките си със същата страст и прецизност към детайла и качеството. Дори това положение още повече ме стимулира да Ви радвам и да творя за Вас. В момента имам работно ателиенце в София.

­

Цел за Бъдеще

Да разпространя творчество си до високи нива. Искам да ви е цветно, живописно, красиво и незабравимо. Искам да предавам това усещане на всеки, който има нужда да напусне рутината и да открие в изкуството себе си. Моя цел е да си отворя отново собствен магазин.

ArtEliza

Малко за мен

За мен рисуването е вид подсъзнателна терапия още от древността. В началните години дори децата изразяват вътрешния си свят чрез рисуване. В днешно време ежедневието ни затваря в една сфера, рисуването пък ни отваря очите, отваря вратите на подсъзнанието и започваме да виждаме повече неща. Забелязваме хубавите дребни неща в живота, а не се въртим само работа и вкъщи. Начин да провокирате самите себе си.

Докато рисувам една тениска или картина се стремя да насочвам мисълта си за картината, за цветовете, как се смесват, кой с кой цвят си подхожда, как се движи ръката с четката, за това каква ли хубава емоция ще донесе на притежателя си….приятната релаксираща музика и любовта придадена ми от двете ми кучета допринасят за добрата емоция която влагам в творбите си.

Така когато закупите нещо от мен, Вие ще се разтоварите от натрупаните проблеми в ежедневието, именно защото ще усетите тази любов и позитивизъм която слагам докато работа.

Аз съм Елизабет Ангелова, художник, графичен и интериорен дизайнер и собственик на арт магазин ArtEliza – Ръчно изработено с Любов.

Рисувам от 4 клас, участвам по конкурси, учих в ПГТМД, след това и НХА с магистърска степен специалност Индустриален дизайн.
Работих като графичен и интериорен дизайнер за големи фирми, имам и множество реализирани интериорни и мебелни проекти.

Кръвта обаче ме влече към изкуството. Моят живот е една богата палитра от цветове и нюанси, защото обичам да ми е цветно и изпълнено с емоции и нови предизвикателства.

Най-голямото предизвикателство ме очаква те първа, именно да стана майка през Август 2023г.