Подаръчни Арт Ваучери

Добре дошли в магическия свят на ArtEliza – вашето място за изкуство и творчество! С гордост предлагам уникални подаръчни ваучери за ръчно рисувани изделия. Нека ви отведа на вълшебно пътуване из света на изкуството, където всяко произведение е уникално и създадено с грижа и любов.

Какво представляват подаръчните ваучери от ArtEliza? 

Подаръчните ваучери от ArtEliza са вратичка към изискан и изящен избор от ръчно рисувани изделия. Те предоставят възможност на щастливия получател да избере това, което го впечатлява и го вдъхновява. Създавам всяко произведение с много страст и внимание към детайлите, което гарантира неповторимост и уникалност на всеки подарък. От ръчно рисувани картини и платна до декоративни предмети и картички – вашият подарък ще бъде израз на естетика и красота.

За какъв повод и за кого са подходящи подаръчните ваучери от ArtEliza? 

Подаръчните ваучери от ArtEliza са идеални за всеки повод и събитие. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, сватба, или просто като специален подарък за ваш любим човек, моите ваучери предлагат богат избор от ръчно рисувани произведения, които ще направят получателят щастлив и специален. Независимо дали търсите нещо изискано за ваш колега или приятел, моите подаръчни ваучери ще ги очароват с красотата и индивидуалността на ръчно рисуваните произведения.

Прочети повече
Арт Ваучер за подарък от ArtEliza

Поръчайте АртВаучер:

  Често задавани въпроси

  Имате много гъвкави възможности и Ви давам възможност да изберете сумата която е подходяща според Вас. АртВаучерът дава възможност и за доплащане в случаите, в които сумата заложена в нея е по-малка от желаната заявка, като се заплаща само разликата.

  АртВаучерът е валиден до 3 месеца от датата на закупуване. След този период суми не се възстановяват.

  Може да се заплати на място /в ателието ми – след предварителна заявка/, по банков път – след което изпращам АртВаучерът с куриер или чрез наложен платеж.

  Разбира се, че може. Ако искате да изпратя АртВаучерът на получателя и да го изненадаме свържете се с мен, тогава ще калкулирам доставката и ще заплатите всичко общо по банка или на място в ателието ми. След плащането, ще изпратя АртВаучерът на получателя без да плаща нищо. И дори ще сложа картичка с пожелание от Ваше има като комплимент.

  АртВаучерът за онлайн магазина може да се използва само веднъж, т.е. до изчерпване на сумата или до изтичане на активността на АртВаучерът.

  АртВаучерът трябва да бъде използван в срок от 3 месеца след закупуването. След изтичане на този срок се счита за използван.
  Можете да го върнете и да си вземете парите обратно ако сметнете, че няма да се използва единствено в срок от 14 дни от датата на закупуване. След този срок пари не се връщат и е необходимо да го използвате по предназначение.

  По време на закупуване на АртВаучерът, Вие избирате сумата, следващата стъпка е да заплатите АртВаучерът. АртВаучерът получавате на място в ателието или чрез куриер. Ще получите хартиен АртВаучер с входящ номер и имената на получателя. Важно да ни оставите имената, телефон и мейл на получателя на АртВаучерът както и Ваши.

  Молим, в случай че имате въпроси относно предлаганите от мен АртВаучери, първо, да прочетете седемте най-често задавани въпроса и да се свържете с мен само ако не намирате Вашия въпрос или имате друго питане!