Loading

Как ще ни разпознаете сред другите творци?

Как ще ни разпознаете сред другите творци?

ЗА НАС

Всеки творец, автор, фирма или даден бранд си имат запазена марка. Специфичен начин на работа. Отличителни черти, белези, дизайни, етикети и какво ли още не.

Нашата фирма Арт Елиза има няколко под разделения – handmade / craft, art and wine, design, wedding. 

ArtEliza Crafts се занимава с хендмейд, ръчно направени продукти, подаръци и сувенири, декорации но най-вече с ръчно рисуван текстил и рисуване и вино. ArtEliza Design от своя страна се занимава с Графичен и Интериорен дизайн.

ОТЛИЧИТЕЛНИ БЕЛЕЗИ

След като разяснихме кое какво прави е време да ви поговорим за това как да ни отличите от много имитатори и копирачи колеги. Случвало се е да виждаме наши дизайни и идейки върху творбите на други хора, за това си пуснахме патентно право на всяко нещо излязло от магазина или сайтовете, не само като продукт но и като идея.
Винаги се подписваме както на продукта така и етикета съпроводен с продукта. На него е нашето лого, контакти и упътвне за поддържане на изделията.

Също така винаги слагаме касовата бележка, фактурата, визитка, карта подарък за отстъпка, благодарствено писмо и други в един малък пощенски плик заедно с поръчката.

ЕТИКЕТИ

Първия отличителен белег за наш продукт е уникалното етикетче с номер, номера е примерно #1234 чeтирицифрен код или има и някакви букви, с него сме завели в системата и сайта кой продукт какъв е, кога е направен, материал, цена и тн. На тези етикети винаги има контактите на сайта, както и логото, в сайта може да намерите всички останали контакти и информация която ви интересува.

ТОРБИЧКИ

Втората отличителна черта при нас са торбичките, винаги са от рециклирана хартия, пазим околната среда все пак. Имат печат с логото и контактите на фирмата.. Моля не ни се сърдете, че взимаме парички за тях. Все пак и на нас ни искат 🙂

ПРОИЗВОДСТВЕН ЕТИКЕТ

Трети отличителен белег е главно при текстила, това са ръчно рисуваните тениски, кецове, чанти и прочие. Тези неща се шият от Шивашко ателие Джоли с качествени материали. Винаги имат ушити на някой ръб текстилен етикет с контактите на шивашкото ателие и на нашата марка.

ПРИ ТЕНИСКИ

При тениските имаме още отличителни белези, както ще изброим:
*максимално голяма рисунка
*подпис Arteliza в края на рисунката
*етикет с производство и разпространение
*предлага се в рециклирана картонена кутия с печат на фирмата или етикет

ПРИ КЕЦОВЕ

При кецовете белезите са:
*лентата отзад при петата, носи името винаги е цветно изрисувана в стила на рисунката
*езика на обувката е винаги изрисуван отново в стила на рисунката, може да носи нашето име и лого
*връзките са преплетени и вързани по специфичен начин
*винаги ги предлагаме в кутия на производителя /произведени по стандартите и изикванията на фирмата/ или в рециклирана хартиена торбичка

Всичките ни дизайни са авторски, по поръчка на клиента или друго. Моля ако срещнете някъде наша имитация да ни сигнализирате.

Идеята е всеки творец да измисли свой собствен стил, дизайн, рисунка или друго. Не да се копираме, как ще претендираме, че сме творци ако не творим, а копираме?

остави коментира

Трябва да си влязъл в профила си за да коментираш.