Loading

Филтър по цена

Техника:

Подходящо за:

Вид обувка:

Наличност:

Ръчно рисувани кецове хамелеон

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

черешов

 • arteliza-akvarelna-tehnika-chereshovi-cvetcheta
  по поръчка

  Картина с Акварелна техника. Нарисувана на акварелен картон. Възможно е да се рамкира според Вашите изисквания, тогава цената се образува според вида рамка.
  Размер 30х40 см.

  48.00 лв. с вкл. ДДС
 • arteliza-acryl48
  по поръчка

  Картина с Акрилна техника. Нарисувана на канава с подрамка. Възможно е да се рамкира според Вашите изисквания, тогава цената се образува според вида рамка.
  Размер 30х30 см.

  42.00 лв. с вкл. ДДС
 • по поръчка

  Ръчно рисувани кецове с Японска Сакура. Може да се изработят в комплект с тениска.

  Моделите са нарисувани на ръка с много любов и без да се използва шаблон, за може да са неповторими и уникални каквито сте самите Вие. Поради нанасянето на боята директно на обувката, няма как да се получат 2 еднакви рисунки и това ги прави уникати.

  Кецовете са Българско производство и се рисуват изцяло на ръка. Можете да прочетете как се поддрържа рисуван текстил ТУК.

  85.00 лв. с вкл. ДДС
 • по поръчка

  Ръчно рисувани кецове с Японска Сакура #3. Може да се изработят в комплект с тениска. Подарете си нещо уникално на вас или ваш близък.

  95.00 лв. с вкл. ДДС
 • по поръчка

  Ръчно рисувани кецове Черешово дръвче. Уникални и различни кецове. Ако искате да съчетаете определена рисунка с определен модел моля да се свържете с нас. Може да комбинирате с тениска, потник или друго.

  85.00 лв. с вкл. ДДС