Loading

Филтър по цена

Подходящо за:

Вид обувка:

Наличност:

Ръчно рисувани кецове хамелеон

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Платненки

 • arteliza-risuvani-kecove-octopod
  налично

  Кецовете Октопод са идеални като за Вас, така и за подарък. Кецовете са нарисувани на ръка с много любов и без да се използва шаблон, за може да са неповторими и уникални каквито сте самите Вие. Поради нанасянето на боята директно на обувката, няма как да се получат 2 еднакви рисунки и това ги прави уникати.

  Наличен 1 бр. в магазина номер 38. Самия модел е умален, отговаря на 37 номер.

  Може да се комбинира с ръчно рисувани тениски или друго.

  75.00 лв. с вкл. ДДС
 • arteliza-risuvani-kecove-Vincent-van-Gogh
  Разпродажба
  -12%
  налично

  Ръчно рисувани кецове с с мотиви от Vincent van Gogh /Ван Гог/ и картината “Звездна нощ“. Може да се изработят в комплект с тениска.

  В момента има 1 бр. наличен, размер 40.

  Моделите са нарисувани на ръка с много любов и без да се използва шаблон, за може да са неповторими и уникални каквито сте самите Вие. Поради нанасянето на боята директно на обувката, няма как да се получат 2 еднакви рисунки и това ги прави уникати.

  Кецовете са Българско производство и се рисуват изцяло на ръка. Можете да прочетете как се поддрържа рисуван текстил ТУК.

  75.00 лв. с вкл. ДДС
 • arteliza-risuvani-kecove-vodno-konche
  по поръчка

  Ръчно рисувани кецове Водно конче. Уникални и различни кецове. Ако искате да съчетаете определена рисунка с определен модел моля да се свържете с нас. Може да комбинирате с тениска, потник или друго.

  75.00 лв. с вкл. ДДС
 • arteliza-risuvani-kecove-leidi-skitnika
  по поръчка

  Ръчно рисувани кецове Лейди и Скитника. Уникални и различни кецове. Ако искате да съчетаете определена рисунка с определен модел моля да се свържете с нас. Може да комбинирате с тениска, потник или друго.

  75.00 лв. с вкл. ДДС
 • arteliza-risuvani-kecove-ornamentika
  налично

  Ръчно рисувани кецове Орнаментика. Уникални и различни кецове. Ако искате да съчетаете определена рисунка с определен модел моля да се свържете с нас. Може да комбинирате с тениска, потник или друго.

  Наличен 1 бр. размер 39. Модела е умален и отговаря на 38 номер.

  75.00 лв. с вкл. ДДС
 • arteliza-risuvani-kecove-orhideq
  по поръчка

  Ръчно рисувани кецове Розова орхидея. Уникални и различни кецове. Ако искате да съчетаете определена рiсунка с определен модел моля да се свържете с нас. Може да комбинирате с тениска, потник или друго.

  75.00 лв. с вкл. ДДС