Loading

Филтър по цена

Наличност:

Ръчно рисувани кецове хамелеон

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Подарък от Дядо Коледа

Вашето е най-послушното? Значи този подарък е за него.

Подарък лично от Дядо Коледа с изненади и лакомства от всички на Северния полюс. Грамота за най-послушно дете с подпис от Белобрадия. Подарете на детето си един уникален спомен и емоция, която съхранява най-хубавото от годината, а именно Коледните празници.

arteliza-podaryk-dqdo-koleda-banner

 • по поръчка

  Голям подарък изненада за най-послушното дете лично от Дядо Коледа. Изненадайте детето си и запазете детското в него със Сертификат за най-послушно дете подписано лично от Дядо Коледа и Рудолф, ръчно изработена играчка, играчка за елха и много лакомства. Всичко в кутията е ръчно изработено и Вашето дете ще има нещо неповторимо и уникално.

  69.00 лв. с вкл. ДДС
 • по поръчка

  Малък подарък изненада за най-послушното дете лично от Дядо Коледа. Изненадайте детето си и запазете детското в него със Сертификат за най-послушно дете подписано лично от Дядо Коледа и Рудолф, ръчно изработена играчка, играчка за елха и много лакомства. Всичко в кутията е ръчно изработено и Вашето дете ще има нещо неповторимо и уникално.

  55.00 лв. с вкл. ДДС
 • по поръчка

  Ръчно рисувана коледна блуза за момиченце Grinchmas Daughter с името на детето. Уникална и неповторима, идеална за Коледен подарък или дори за Коледна фотосесия със семейството.

  Ако желаете да се опакова като подарък със шоколад и грамота за най-послушното дете, подписано от Дядо Коледа, пишете ни допълнително или се обадете.

  52.00 лв. с вкл. ДДС
 • по поръчка

  Ръчно рисувана коледна блуза за момченце Grinchmas Son с името на детето. Уникална и неповторима, идеална за Коледен подарък или дори за Коледна фотосесия със семейството.

  Ако желаете  да се опакова като подарък със шоколад и грамота за най-послушното дете, подписано от Дядо Коледа, пишете ни допълнително или се обадете.

  52.00 лв. с вкл. ДДС